Всесвітній день Шоколаду

Він буває чорний, молочний, білий, десертний, пористий та діабетичний… Якого б тільки та скільки б його не було, багато його не буває… Його вживають у всіх куточках планети і кличуть його ШОКОЛАД.

Сьогодні ми святкуємо подвійне свято.

Сьогодні ми святкуємо подвійне свято. День конституції та День народження нашого молодого майстра. Сьогодні він посміхається як ніколи, а також збільшує кількість виконаних бажань в замін за потерту вишеньку до ТРЬОХ.

Mondial des Arts Sucrés 2014 — як це було

Конкурс був насичений та напружений, а конкуренція звісно надвисока. Коротко про те як це було у нашому фотозвіті.

У Францію, ми їдемо перемагати.

Наші кондитери Людмила Солодка та Ігор Заріцький подали за’явку на участь у міжнародному конкурсі кондитерського мистецтва. І повірте участь наша не заради участі, а заради перемоги!

Ура, ми відкрились!

Відтепер випити доброї кави чи чай та скуштувати вишуканих солодощів в самому центрі міста стало легше. Наша ще одна кав’ярня сьогодні почала працювати та вабити п’янкими ароматами відвідувачів що проходили повз. Повз не пройшов ніхто!

В пошуках нових десертів… що скажете друзі?

Нам захотілось створити десерти з трюфелевою цукеркою і ми створили. Ніжний коржик та мафін з шоколадною начикою коронований терпким, з гірчиною або солодким трюфелем.

Mondial des Arts Sucrés 2012

Дуже для нас вдалий був Mondial des Arts Sucrés в році 2012 або спогади як це було. Є чим пишатися ;)