Всесвітній день Шоколаду
Він буває чорний, молочний, білий, десертний, пористий та діабетичний… Якого б тільки та скільки б його не було, багато його не буває… Його вживають у всіх куточках планети і кличуть його ШОКОЛАД.
Сьогодні ми святкуємо подвійне свято.
Сьогодні ми святкуємо подвійне свято. День конституції та День народження нашого молодого майстра. Сьогодні він посміхається як ніколи, а також збільшує кількість виконаних бажань в замін за потерту вишеньку до ТРЬОХ.
Христос Воскрес! З великоднем вас 😉
Христос Воскрес. Божої ласка, благодаті та миру в душі! А ось як ми цьогоріч готувались до Великодніх свят. + Відео 😉
В Мукачеві відбувся конкурс Місіс Закарпаття ’14
Цього вечора на сцені Закарпатського державного російського драмтеатру вперше проходив конкурс Місіс Закарпаття спонсором якого ми виступали.
Mondial des Arts Sucrés 2014 — як це було
Конкурс був насичений та напружений, а конкуренція звісно надвисока. Коротко про те як це було у нашому фотозвіті.
Кохання з шоколаду або вишукана скульптура до Дня Св.Валентина
Окрім тематики та унікальності, особливість нової скульптури є те, що вона стала етапом підготовки команди кондитерів “Бондаренко” до чемпіонату світу, який пройде цієї весни в Парижі.
Щойно остаточно затвердили рецептуру конкурсної випічки
Щодня впродовж останнього місяця, усією командою ми викристалізовували наш твір. Починаючи від концепції, складниками, їх пропорціями і закінчуючи зовнішнім виглядом та архітектурою смаку.
У Францію, ми їдемо перемагати.
Наші кондитери Людмила Солодка та Ігор Заріцький подали за’явку на участь у міжнародному конкурсі кондитерського мистецтва. І повірте участь наша не заради участі, а заради перемоги!
Ура, ми відкрились!
Відтепер випити доброї кави чи чай та скуштувати вишуканих солодощів в самому центрі міста стало легше. Наша ще одна кав’ярня сьогодні почала працювати та вабити п’янкими ароматами відвідувачів що проходили повз. Повз не пройшов ніхто!
В пошуках нових десертів… що скажете друзі?
Нам захотілось створити десерти з трюфелевою цукеркою і ми створили. Ніжний коржик та мафін з шоколадною начикою коронований терпким, з гірчиною або солодким трюфелем.
Оновлення вітрини шоколадного бутіка.
Сьогодні наш шоколат’є Ігор Заріцький встановив нову солодку скульптуру з пастіяжу та макаронів під назвою “Дзеркало душі”
Mondial des Arts Sucrés 2012
Дуже для нас вдалий був Mondial des Arts Sucrés в році 2012 або спогади як це було. Є чим пишатися 😉